søndag den 10. juni 2012

Kulturel søndag

Da prinsessen ikke havde lyst til at bruge kamera i dag, bliver denne dag foreviget med ord.

Prinsessen stod tidligt op for at komme i træningscentret inden masserne fik taget sig sammen til at stå op. Hernæst tog hun en lille time i værkstedet, hvor det blev til lidt arbejde på et forklæde og udklipning af stof til en lille ranke.

Dernæst drog prinsessen mod Dansehallerne på Carlsberg, hvor hun var blevet inviteret til suppeeventet Host Guest Ghost, som denne sidste gang var med den italienske kok, Alessandro Porcelli og Suhrs Madakademi. En lille time senere var prinsessen fyldt godt op med gode smagsoplevelser, som bød på lav selv suppe i engangssprøjter, asiatisk suppe i brødskål og jordbærsuppe med tre slags smage, hvor prinsessen var mest vild med basilikumisen. En super fin oplevelse, som tilmed var gratis. Prinsessen er meget ked af, at hun ikke nåede til de 5 første, men hellere en end ingen.

Herefter drak prinsessen en kop kaffe med sin til dagen anskaffede hofdame, inden turen gik til Fotografisk Center og Dansens Hus, som alle ligger i den samme fantastiske bygning som Dansehallerne. Da hofdamen ikke kendte meget til Carlsbergområdet tog prinsessen guidehatten på, og viste undersåtten de mange fine aktivitetsmuligheder og fine bygninger i området.

Hernæst drog prinsessen med følge mod Onkel Dannys plads for at se på lopper, inden turen gik til hofdamens residens, hvor The Big Lebowski blev genopfrisket i selskab med lækker hjemmelavet rabarberparfait.

Ikke en dårlig søndag, hvis prinsessen skal sige det selv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar