fredag den 1. juni 2012

Kung Fu Izakaya Bar

I går var prinsessen inviteret på japansk kro for at snakke gode minder fra Kinarejsen. Maden var ikke kinesisk, men det viste sig at nogle af retterne sagtens kunne have været serveret i et kinesisk køkken. Undersåtten havde investeret i en earlybird deal, hvilket var et godt køb.

Parret startede med en sommerlig mojito, en med og en uden alkohol. Skøn drink, der altid giver gode sommerfornemmelser.

Første starter var en krabbe med grønt, kinaradise, hvidløg og soya. Skøn smagsammensætning og en lille lækkerbidsken.

Lynstegt laks på tangsalat smagte skønt og friskt.

Lækre dampede dumplings med svin og kylling, der var blevet lynstegt for at opnå en lækker sprødhed. Skønne forårsruller med fisk. Skøn servering, der ledte prinsessen og undersåtten tilbage til Xians gadekøkken.

Pak choi salat med græskar og svampe smagte friskt og skønt. Lækre sticks med rejer, kylling og oksekød. Prinsessen var ikke så vild med den røgede dressing til rejerne, som havde en eftersmag af kokasse, men der ud over smagte det hele rigtigt godt, og prinsessens mave var ved at være fyldt godt op.

Desserten bestod af en sort sesamis på en chokolademousse, pyntet med krystaliserede hasselnødder og sukkerappelsin. En skøn og rig dessert, som smagte fortrinligt.

Prinsessen endte dagen af med en god iskaffe, som satte punktum for et lækkert og vellykket måltid med gode drikkevarer. Betjeningen startede godt og friskt, men faldt desværre i kadence eftersom bordene blev fyldt.

Prinsessen kan klart anbefale Kung Fu Izakaya Bar.

2 kommentarer:

  1. uuhm, sikke et himmerige - det er jo fuldstændig overdådigt - skriver lige Kung Fu Izakaya Bar - bag øret.

    Lyder til det var en dejlig måde at få genopfrisk asiatiske rejseminder

    SvarSlet
  2. Ja, dejligt sted med lækker mad. Ikke et dårligt bud på god asiatisk mad, hvis man er i København!

    SvarSlet