fredag den 15. juni 2012

Street Dining

Da prinsgemalen i disse dage læser til eksamen og fylder det meste af den royale bolig med sine bøger og notater, besluttede prinsessen sig for at spise aftensmad ude i byen med nogle af sine undersåtter.

Valget faldt på Silver Spoon Guerilla Dinings pop up event "street dining", som denne dag var på Esromgade 15 i Kokkeriets selskabslokaler. Gæstekokken bag var svenske Fabian Moraga, som lavede de tre retter med inspiration i det asiatiske køkken.

Der blev udleveret spisebilletter, så man selv kunne styre tempoet mellem retterne, og heldigvis kom prinsessen med følge tidligt, så de ikke skulle lede efter ledige pladser eller stå længe i kø.
Forretten var en lakseceviche med grøntsager. Den var lækker og frisk og var på denne aften prinsessens favorit.

Hovedretten var en grøntsagssuppe med udonnudler og lækker, saftig kylling, som smagte rigtigt godt efter chili/birkes blandingen blev strøet over.

Til dessert blev der serveret en grøn te is med melon, som havde en lækker konsistens, men som mere smagte af vanilleis end af grøn te.

Lokalet var lækkert og råt, men desværre var akustikken rigtig dårlig, og det var svært at føre en samtale. Men det var hyggeligt og skønt med de store borde, hvor man selv måtte finde sig en plads. Det er ikke sidste gang prinsessen kommer til en guerilla event.

2 kommentarer:

  1. nøj, hvor lyder det spændende. Hvad kostede det ?

    SvarSlet
  2. Ja, det var rigtigt hyggeligt, og så kostede det bare 155 + gebyr for 3 retter.

    SvarSlet