mandag den 20. februar 2012

Blog award

Prinsessen modtog for et stykke tid siden denne blog award fra den skønne Mille med denne begrundelse:

En særdeles dygtig, hårdtarbejdende og vanvittig inspirerende prinsesse i eksil, som  forsøger i verdens lykkeligste land, at gøre livet sødere og sjovere for sig selv og dem hun holder af. Prinsessens blog handler om det, der fylder mest i hendes royale liv; mad, håndarbejde og kultur og selvfølgelig manden i hendes liv. Hop ind og se en mangfoldighed af spændende projekter som Prinsessen bidrager med til det kulturelle kunstnerliv. Prinsessen er meget rundhåndet og behandler alle sine undersåtter på fornemste vis.

Nu er det så prinsessens tur til at sende blog awarden videre til 5 blogs, der har færre end 200 læsere. Der er mange at vælge imellem og prinsessen har været igennem en hård udvælgelsesproces, og er nået frem til følgende blogs:

Cskreativ er super kreativ kvinde, som laver en masse fine ting af perler, cernit, cykelslanger og hvad hun ellers kan komme i nærheden af. Prinsessen bliver altid inspireret til noget nyt når hun læser med.

Hos Frk. Jensen har et fantastisk kreativt univers med lækre farver og en lækker streg. Prinsessen bliver altid i godt humør når hun læser med.

Sushistegen skriver om lækker mad og tager skønne billeder, som får mundvandet til at drive. Og så bliver prinsessen altid en smule misundelig over alle de skønne restaurantbesøg hun er på.

The Joy of Coffee får prinsessen til at ønske sig til Århus, alene på grund af alle de gode anmeldelser af gode kaffesteder.

Teater med dukker giver et godt indblik i dukketeatrets verden, og manden bag bloggen er en af prinsessens gode samarbejdspartnere og venner.

Alle blogs er bestemt anbefalelsesværdige og prinsessen håber at flere får øjnene op for deres inspirerende indlæg.

4 kommentarer:

 1. Mange tak... Jeg modtager den meget gerne men håber det er ok at omgåes reglerne lidt da jeg har modtaget ret mange af disse inden for de sidste par uger.. Min plan er at give en per stk jeg har fået... da ret mange af mine faste læster ikke modtager awards...

  SvarSlet
 2. Det er helt ok. Og tillykke med alle dine awards. Det må være rigtigt dejligt og fuldt fortjent!

  SvarSlet
 3. Tusind tak for de søde ord og ikke mindst for awarden. Jeg blev så glad, da jeg så du havde givet den til mig. I den kommende weekend vil jeg poste den på min blog og finde de bloggere jeg vil give den videre til ;O) (jeg er på kursus, denne uge med og har ikke så meget tid og så er jeg bare såååå træt ;O) Endnu en gang, TUSIN TUSIND TAK ;O) Kærlig hilsen Betina

  SvarSlet
 4. Det er fuldt fortjent ;-) Håber kurset er godt og at du får en masse ud af det!

  SvarSlet