lørdag den 18. februar 2012

Sticks 'N' Sushi Valby

Sidste restaurantbesøg under Copenhagen Dining Week var den lokale Sticks 'N' Sushi. Det var længe siden, at prinsessen havde spist sushi, så det glædede hun sig til.

Restauranten var godt fyldt op af både dining week gæster og almindeligt spisende undersåtter. Stemningen var god på sådan en fredag aften, hvor mange af det yngre publikum var pænt klædt ud, og klar til en tur i byen.

Forretten bestod af tre små tempurastegte rejehapsere med en aioli til. Det lille stykke chili på toppen gav den fede olie et god modspil og prinsessen var god tilfreds.

Hovedretten bestod af en masse forskellige serveringer under sushihatten. Her all time favoritten hos prinsgemalen; and i rispapir med gomadressing.

4 inside out med forskelligt indhold. Prinsessens favorit af de fire var den med tun.

3 laksenigiri, som var udemærkede men ikke noget særligt.

1 kyllingekødbollestick (sjovt ord), som smagte som den plejer at gøre. Lidt kedelig men med en fin marinade.

3 ebi tempura, som jo smager godt, fordi der er noget dybstegt i. Det må være prinsessens asiatiske herkomst der gør, at alt der kommer ned i den gyldne brønd smager lækkert og får hendes tænder til at løbe i vand...

Til dessert blev der serveret en marcel chokoladekage med hindbærskum. Kage var fin og mousseagtig og smagte fint at chokolade, og hindbærskummet komplimenterede kagen godt med dens luftige syrlighed.

Alt i alt et ok måltid mad - som en helt almindelig aften på SNS. Der var ikke gjort noget særligt ud af, at der var dining week, men maden var heller ikke blevet dårligere. Betjeningen var præget af, at der var travlt, og prinsessen måtte bede om en forklaring på de forskellige dele på tallerkenen (selvom hun godt vidste hvad det var), da hun synes det er god stil at forklare gæsterne, hvad der er på tallerkenen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar