onsdag den 8. februar 2012

Gaveregn

Til prinsessens fødselsdag kom de velopdragne gæster med en erkendtlighed i form af lækre gaver. Prinsessen er allerede gået om bord i de fleste, og glæder sig til at se nærmere på dem - når hun er kommet sig over kagegallaen med massage, fodbad og spa.

Hele 3 kageruller røg i gavekassen. Til gengæld var der ingen, der bed på microplane rivejernet, så det ender nok med at en af rullerne skal lade livet. Prinsessen har noteret, at hofdamens egenskaber som gavekoordinator skal udvikles.

Nye kogebøger til reolen. Klimakogebogen lægger op til gastronomisk kogekunst, så prinsessen glæder sig til at køkkenhjælpen Boris kommer på arbejde igen. Meyers bageri skal nok give prinsessens kager og brød ny inspiration.

Til den kulturelle side var der også lidt. Bifbilletter og en god bog til de mørke aftener.

Lykke i form af firkløver til at plante på væggen og en hoppebold med lækre kugler i alskens glade farver.

Lækkerier til maven. Prinsessen har ikke tidligere smagt LØV teen, så det glæder hun sig til. Johan Bülows lakridsprodukter er allerede fast bestanddel i prinsessens slikskuffe, og de overtrukne mandler fra Summerbird skal også nok finde plads i prinsessens (store) mave.
Mad&Venner en masse og yderligere 3 udgaver venter til masser af inspiration og gode opskrifter.

Prinsessen er meget glad for sine undersåtter og deres gode gaver. Helt klart et kagegallebord værdigt.

2 kommentarer:

  1. Dejlige gaver du har fået - koordineringstalentet skal udvikles - men hver ting til sin tid. Nyd du istedet alt det du modtaget.

    SvarSlet
  2. Det gøre jeg i hvert fald! Er ikke tilhænger af ønskesedler, men har nogle meget uopfindsomme undersåtter...

    SvarSlet