torsdag den 9. februar 2012

Kagegalla - Bountykugler


Ca. 40 minikugler

300 g kokosmel
1 ds kondenseret mælk (ca 395 g)
200 g chokolade 46%

Bland kokosmel og kondenseret mælk sammen til en sej masse.
Tril små kugler og læg dem på den plade. Kokosmassen kan være ret klistret, så det kan være svært at trille kuglerne fine og runde, men fortvivl ej - redningen kommer.
Stil kuglerne i køleskabet i minimum 1 time.
Tag de kolde kugler ud og tril dem helt runde - det går som en leg.
Sæt kuglerne koldt igen og smelt chokoladen over et vandbad. Her kan man passende tage en lille drink, mens man nyder duften af chokolade sprede sig i køkkenet.
Tag kuglerne ud af køleskabet og dyp dem i chokoladen.
Pynt med kokos eller sprinkles afhængig af humør og stil dem koldt til chokoladen er størknet.

Server for de lækkersultne undersåtter og modtag deres taknemmelighed med ophøjet ro.  Det tager ingen tid at lave de lækre kugler og så er de rigtigt lækre.

2 kommentarer: