torsdag den 9. februar 2012

Vil du med ud at rejse?

Prinsessen elsker at være spontan, så da hun blev spurgt, om hun ville med til Kina tog det ikke længere end 5 minutter (kalenderen skulle lige tjekkes) fra spørgsmålet blev stillet til billetten var købt.

Fra d. 27. marts - 15. april rejser prinsessen afsted med sin rejseundersåt Laila til Formand Maos land. Hun glæder sig rigtigt meget og skal til at finde ud af, hvad der er interessant at se, og hvor hun skal hen. Heldigvis har hendes akademiske slave boet i landet i et år, så hun har allieret sig med hende som pre tour guide, og har store forventninger til et fastlagt program.

Prinsgemalen ser lidt slukøret ud for tiden, da han måske havde forventet en rundrejse i Belgien, da han nævnte, at det var længe siden at rejseundersåtten og prinsessen havde været ude at rejs,e og om det måske ikke var ved at være tid igen. Men det blev Kina, og prinsessen glæder sig. Rejseråd modtages med glæde.

3 kommentarer:

  1. Kina er skøn!

    Vi var der i julen 2010 sidste gang og har tidligere (2006) været på rundtur med tog - også helt på egen hånd :)
    Jeg bloggede ikke fra turen i 2006 .- men på den sidste tur var vi ude i et kunstner distrikt som klart kan anbefales... Mit indlæg der fra er her: http://maetzke.dk/blog/?p=875

    og du kan læse om stedet som hedder 798 her: http://www.798space.com/index_en.asp
    Enjoy..

    Har du været i Sydkorea på egenhånd som "voksen" ?
    Fabelagtigt land :)

    SvarSlet
  2. Det lyder spændende:-)
    Kh Christina

    SvarSlet
  3. Bettina: Ja, spontanitet er fantastisk - og selvfølgelig vil prinsessen berette om sin ferie!

    Alice: Tusind tak for dine links. Har lige læst om kunstområdet i min guidebog, og det står helt klart på to-do-listen. Sydkorea står stadig på ønskelisten, og prinsessen venter på en invitation til en dukketeaterfestival, så noget af turen kan blive betalt - forhåbentligt...

    Christina: Ja, prinsessen glæder sig rigtigt meget!

    SvarSlet