torsdag den 13. oktober 2011

Forberedelser og en kreativ kollega

Prinsessen bruger mange af døgnets timer på kultur, hvor hun spreder sin kreativitet til byens yngste borgere. Heldigvis har hun også en kollega, som kan tænke kreativt, og han fik den idé at tapesere med stof, da man i kulturbranchen ofte bliver nødt til at tænke i kreative løsninger når det er småt med finanserne (en god øvelse for prinsessen og en fin integrationsproces, da hun jo er vant til at leve af sin gode apanege).

Billedet blev desværre ikke så godt, da solen skinnede for meget og prinsessen kun havde sit telefonkamera.

I morgen er det kulturnat, og prinsessen er begyndt på forberedelserne til transformationen fra prinsesse til dronning.

Støvlerne var ikke det bedste bud på fodtøj, men da prinsessen ikke er kendt for at være i god tid, måtte hun nøjes med det hun kunne finde.

Da prinsessen ikke er tilhænger af hverdagsmake-up måtte hun også ud at investere i sådanne ting - samt en lille diskret håndtaske til telefon, nøgler og kamera.

Og de fine handsker, som prinsessen varmer sine hænder i her i efteråret, må også bidrage til det rette image. Kjolen er på arbejde, og skal frem igen efter at have ligget i flyttekasse siden prinsessens studietid, hvor hun til hver julefrokost ankom i et nyt og spektakulært kostume til julefrokosten.

Så er det ved at være sengetid, da det bliver en lang dag i morgen. Prinsessen ønsker sine undersåtter en god kulturnat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar