tirsdag den 18. oktober 2011

TeaterTirsdag

I efterårsferien er der hele to børneteaterfestivaler i København, og prinsessen var inviteret på besøg hos dem begge denne tirsdag.

Hun startede med at gæste Vanløse Børneteaterfestival, hvor hun så forestillingen Nina Sardina med Teater Lille Hest. Forestillingen var rigtig fin, hvor der bliver gjort brug af mange virkemidler, og historien hænger godt sammen. Dog er aldersgrænsen på 2 år lidt for optimistisk, og hvis det stod til prinsessen lukkede hun først børnene ind efter deres 3. fødselsdag. Forestillingen spiller på Amager på torsdag.

Efter Vanløse tog prinsessen til Amager Børneteaterfestival, hvor den kroatiske forestilling Faldskærmsudspringere spillede op til fest. Forestillingen startede rigtigt godt med god energi og børnene var helt med, men desværre kunne de ikke finde ud af at stoppe i tide, og forestillingen endte lidt tomt - en tendens prinsessen desværre synes mange østeupæiske teaterstykker lider af.

Der ud over har prinsessens interaktive skyggeteaterudstilling åben hver dag fra 10-13 i efterårsferien, og alle prinsessens undersåtter er meget velkomne til at komme at lege.
Ja, der er mange ting at lave i løbet af efterårsferien og byen bugner af tilbud, men mens regnen siler ned er disse tre omtalte arrangementer et godt bud på indendørs aktiviteter. Prinsessen ønsker alle sine undersåter en god og kulturel efterårsferie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar