søndag den 9. oktober 2011

Picnik

I dag var prinsessen inviteret på picnik. Turen startede ikke så godt, da bypigen skulle med det offentlige transportsystem. Og selvom hun vidste hvilken retning hun skulle i, tjekkede hun (eller den medfølgende undersåt) om toget stoppede på den rette station. Derfor tog de en detour omkring Kokkedal, inden de ankom til Dyrehaven, hvor de blev mødt af en stor flok erimitageløbere, som havde fået dagens motion.

Ud over de mange løbere, var der også helt almindelige mennesker i haven, og nogle af dem brugte den fantastiske natur som deres legeplads. Skønt!Efter en god gåtur var det blevet tid til at holde en pause, og prinsessen og undersåtten fandt sig til rette på en træstamme med hjemmebagte boller, lækkert pålæg, kage og varme drikke. Det var dog lidt koldt på denne oktoberdag, så prinsessen var meget glad for de lange gamacher under bukserne samt de mange lag langærmede trøjer.

Som en god afslutning på picniken kom Dyrehavens dyr og sagde farvel til prinsessen, og takkede hende for besøget. Prinsessen ønskede dem en god dag og begav sig mod toget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar