søndag den 30. oktober 2011

Prinsessen, der blev borgerlig

Prinsessen har altid foragtet borgerlighed, åbenbaret ved ens tøj, parmiddage og fællesøkonomi.

MEN...

Langsomt bliver hun nu trukket ind i dette borgerlige liv, og efter lidt over fem års samliv med den samme (!) mand er hun nu fuldt ud borgerlig, og havde hun haft økonomien til det, havde hun på nuværende tidspunkt sikkert også forskanset sig i et lille hus på landet med hvidt stakit, flagstang og skødehund.

Sidste weekend kulminerede prinsessens borgerlighedsfølelse ved at tage på bytur med prinsgemalen for at se på strygebræt. De havde nemlig indset, at de ikke kunne leve med det billige fra en jysk dynehandler, og gerne ville investere i et bedre og dermed også dyrere et af slagsen. Overalt blev der grinet hånligt af prinsessen når hun fortalte om eftermiddagens ekskursion, og prinsessen var meget forstående overfor dette, for inden i sig selv lød også en hånlig latter og en borgelig hvisken.

Og for at det ikke skal være enden på historien, var der i Magasin tilbud på håndklæder... Ja, undersåten kan allerede nu forudse hvad der sker; Prinsessen overtaler prinsgemalen til at købe ens håndklæder, så de ind-i-forholdet medbragte (og mangefarvede og mønstrede) håndklæder må lade livet.

Og på en eller anden måde er det slet ikke så farligt eller skræmmende som prinsessen har gået og troet, og det er da ret hyggeligt at diskutere farve på håndklæder, kvalitet på strygebræt og slutte det hele af med god mad - når bare det er med den man elsker.

3 kommentarer:

 1. Tillykke med de nye håndklæder - og for at træde ind i de småborgerliges rækker. ;) Og tak for at du deltager i min Give Away. :)

  SvarSlet
 2. ...og de gamle håndklæder kan bruges til flotte kludetæpper, hagesmække syes til brugeren af babytæppet eller indgå som pudevår...så er det hele ikke så småborgerligt endda ;-) (den småborgerlige der er rykket i hus på landet med stakit)

  SvarSlet
 3. Filibaba: Krydser fingre for at vinde din give away og tak for besøget.

  Anonym: god idé til håndklæderne. Håber du nyder din borgerlige tilværelse ;-)

  SvarSlet