søndag den 23. oktober 2011

Integreret

Selvom prinsessen har boet størstedelen af sit liv i Danmark, er der stadig ting at arbejde med. Derfor var hun meget stolt over, at hun godt kunne lide aftenens pæredanske ret; frikadeller med stuvede hvidkål.

Frikadellerne blev spædet op med porre, gulerødder og æble (prinsesseimpro), mens hvidkålen blev lavet præcis som Frk. Jensen ville have gjort det (prinsgemalperfektion).

Og så vil det nok passe sig med en anekdote fra det virkelige liv!

For mange år siden havde prinsessen reddet havskildpadder på Kreta en hel sommer, og havde levet på vegansk kost lavet i det fri i flere måneder. I charterflyet hjem, fik hun serveret en tallerken med rugbrød, sild og leverpostej, som hun sultent kastede sig over. Straks bemærkede hendes opmærksomme sidemand, at hun da godt nok var faldet for den danske mad, hvilket prinsessen tog som en stor kompliment, selvom han dog ikke kommenterede hendes perfekte brug af kniv og gaffel...
Til historien hører også, at prinsessen tidligere på flyturen havde fortalt den nysgerrige ældre, jyske mand, at hun var kommet til eksillandet da hun var 4 måneder, hvorpå han roste hendes sprog.
Ja, prinsessen har altid ment, at hun er meget fremmelig af sin alder, og der er flere, der kan bekræfte dette - jf. denne lille anekdote.

Og sådan gik det til, at prinsessen nu føler sig 100% integreret og anerkendt som dansk statsborger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar