søndag den 2. oktober 2011

Lørdagsbesøg

I dag fik prinsessen middagsbesøg af to af sine undersåtter, og det var en god lejlighed til at starte på at lave ordentlig mad igen efter en lang ferie. På grund af det gode vejr, valgte prinsessen noget let og endte med det asiatiske køkken, som står hende meget nær.

Forårsruller a la foodfanatic

Rød karry med and a la foodfanatic

Friske forårsruller a la prinsessen (alt godt fra køleskabet i strimler rullet i rispapir)

Friske krydderurter. Her havde prinsessen valgt at lave et lille udvalg til hver enkelt gæst bestående af sød basilikum, mynte og koriander.

Og til dessert lemon merengue cupcakes a la Hummingbird. Prinsessen havde bedt sine undersåtter om at medbringe deres bundsenbrænder så marengsen kunne blive brændt professionelt, og med det samme hun fik sådan en maskine i hånden kunne hun alt - hun følte sig som kagernes prinsesse - og glæder sig meget til næste gang, hvor hun får en sådan i hånden. Den er allerede tilføjet ønskelisten.

De to søde undersåtter havde taget en værtindegave med til prinsessen, og det er virkelig en kogebog efter prinsessens humor. Masser af snak og meget brune (men få) billeder. Prinsessen glæder sig meget til at komme med en anbefaling ved en anden anledning.

Alt i alt en rigtig hyggelig aften i godt selskab, og med masser af god mad kan det jo ikke gå helt galt...

4 kommentarer:

  1. Ja, for sytten da. Sikke nogen søde nogen der bor i Valby. Der er dælme nemt for os provinsboer ... lige ved motorvejen ... drej tre gange, så er man hjemme!

    SvarSlet