mandag den 10. oktober 2011

Krea-drop-in #2

I dag var anden gang prinsessen inviterede til krea-drop-in, og heldigvis blev hun holdt med selskab af en af sine nærmeste krea-undersåtter. Der blev spist masser af chokolade og kreeret knap så meget. Undersåtten var kommet langt med sit hæklede tæppe, men prinsessen glemte at tage billeder af det, da hun havde for travlt med at have fingrene nede i chokoladeskålen.

Der ud over fik hun repareret undersåtens julegave, der var blevet lidt løs i syningen.

Og lavet knapper, som forhåbentligt kommer til at pryde lækre puder (da prinsgemalen bestemt ikke syntes, at prinsessen skulle pimpe hans jakke op med kaniner - eller cupcakes for den sags skyld).Da det var første gang prinsessen prøvede at lave knapper, var hun ganske tilfreds med resultatet til trods for begyndervanskeligheder.

7 kommentarer:

 1. Prinsgemalen er da lidt kedelig, hva. ;-) Fine knapper og så er jeg altså ret vild med dine forklæder. :-)

  SvarSlet
 2. Tak for det Lea. Du siger bare til, hvis vi skal lave en byttehandel! Og prinsgemalen er kendt for at være kedelig og borgerlig, så det ville være en overraskelse, hvis han sagde ja.

  SvarSlet
 3. Man kan da ikke lave andet end god mad med sådan et forklæde.. super fint og super fine knapper:)

  SvarSlet
 4. Tak for det Sanne - Prinsessen er også ganske godt tilfreds!

  SvarSlet
 5. en byttehandel! det kunne da godt være. Men hvad vil du bytte med? ;-)

  SvarSlet
 6. Lea: Forklæde for et oldemorsæt?

  SvarSlet
 7. Deal! :-) Kan du ikke maile til mig så vi lige kan aftale nærmere, om hvilke farver du vil have osv. på lea.puf@gmail.com

  SvarSlet