søndag den 16. oktober 2011

Lørdagstur

Lørdagen bød på et fyldt program, da prinsessen allerede var i gear efter en god kulturnat.

Hun startede ud med powershopping i Stof&Stil sammen med to af sine undersåtter. Det var bestemt ikke en billig fornøjelse, men til gengæld er der købt stof til resten af året.

Herefter inviterede prinsessen den noget socialt forsømte prinsgemal til premiere på børneforestillingen Blåt af danseren Tali Razga, som spiller på Zangenbergs Teater. Prinsessen var meget godt underholdt af sanseligt børneteater, mens prinsgemalen syntes, at de skulle have været blevet i øvelokalet.

Da teatret var slut gik prinsessen og prinsgemalen en tur på Strøget, som var ganske overbefolket af turister, gadegøglere og solhungrende undersåtter. Da prinsessen ikke er tilhænger af store mængder mennesker på samme sted, valgte hun at invitere prinsgemalen på kaffe og kage.
Valget faldt på The a la Menthe, som er et hyggeligt marrokansk tehus.

Der også serverer lækre marrokanske retter og anden mellemøstlig mad. Denne dag blev det dog kun til myntete og kage. Teen var rigtig god, mens kagen godt kunne købes et andet sted.

Men dekorationen var rigtig fin med dejlige farver og lækre ting.

Prinsessen kommer ikke tit ind til København K, så derfor besluttede hun sig for at fuldende dagen med et restaurantbesøg. Kødprinsessen savnede en god steak, så valget faldt på Madklubben Steak, som prinsessen ikke tidligere har besøgt.

Madklubben Steak er en stor restaurant med mange borde, men det gik heldigvis ikke ud over den gode betjening. Dog sidder man så tæt, at hvis man er ude efter et sted, hvor man kan holde lange private samtaler, så skal man finde et andet sted.

Prinsessen startede ud med en svampesuppe med røget kammusling. Suppen var rigtig god og cremet, med en lækker koncentreret svampesmag. Kammuslingen kunne man købe for 50 ekstra, og det var ikke nødvendigt.

Til hovedret fik prinsessen en lækker og velsmagende ribeye, mens prinsgemalen fik en lammeculotte, som er vist her på billedet. Tilbehøret var lækre fritter med bernaisesauce.

Efter hovedretten var prinsessen MEGET mæt, så hun fik en yankeebar til tasken og en kop kaffe, mens prinsgemalen kastede sig ud i en lækker cheesecake.
For 850 kr. inkl. et glas vin og en sodavand syntes prinsessen bestemt, at det var alle pengene værd, og anbefaler Madklubben Steak til alle kødelskende undersåtter.

Til at slutte aftenen af med, så prinsessen og prinsgemalen Woody Allens Midnight in Paris, som klart kan anbefales.

2 kommentarer:

  1. Det lyder vel nok som en hyggelig dag :)

    Og nogle hyggelige steder De Højheder har besøgt. Det kunne være man selv som undersåt skulle overveje det samme en dag... :)

    SvarSlet
  2. Ja, det er helt klart at anbefale og prinsessen synes, at alle skulle unde sig en forkælelsesdag i ny og næ. Det gør godt for sjælen - uanset rang eller farve på blod ;-)

    SvarSlet