mandag den 4. juli 2011

Udemad

Denne weekend har været i venners tegn, hvilket har været rigtigt dejligt og hyggeligt. Jeg startede fredag hos Jacob, hvor vi skulle fejre hans fødselsdag. Jeg havde lovet at lave mojito cupcakes, så jeg tog tidligt fri fra arbejde så jeg kunne hjælpe lidt til i køkkenet, som min sekundær identitet; Svetlana.

Svetlana kommer af og til og hjælper i køkkenet hos Jan og Jacob, og det er rigtigt hyggeligt, for de er de sødeste mennesker, og så elsker de lige som jeg, god mad.

Her er hvad vi fik at spise!

 Kaffelagkage med valnødder. Med den hemmelige opskrift...

Mojito Cupcakes

 Avocado dip / guacomole

 Spicy vandmelonsalat a la Suveræne salater

 Peber dip - lækkert

 Grøn salat med tomat og feta

Harissa kartofler

 Grillet kylling. Der ud over var der grillet flank steak, svinemørbrad og chili pølser.

Og det hele samlet på min tallerken!

Og til at slutte aftenen af med; Jans koldskål med hyldeblomst, vanilleis og lidt reven citron.

En dejlig aften i dejligt selskab. Det er som om der altid kommer lidt mere gang i festen når vi er sammen med vores homovenner, og det er rigtigt skønt. 

Så blev det lørdag, og vi skulle til Øse, lidt uden for Varde, til bryllup med en to af mine studiekammerater. Jeg havde hverken set brud og brudgom eller mange af deres gæster siden min studietid, så det blev en fantasisk dag, aften og nat med gamle minder, livsopdateringer og fest. Mange af brudeparrets venner er fantastisk musikalske, så det var fantastiske indslag og efter middagen var der masser af levende musik - fantastisk!

 Til forret fik vi en lækker thai inspireret kokossuppe med korianderpesto. Dertil en krebsesalat.

Til hovedret fik vi en blåbærsalat med parmesan og bacon, pastasalat med pesto, caesarsalat, stegte svampe i flødesauce, hummus, tsasiki, ristede kartofter, roastbeef og kyllingebryst. WAUV!

Og endnu mere WAUV. Til dessert fik vi en brownie med frugtsalat og jordbær. Herefter kunne vi tage vores tallerken med hen til isbaren, hvor vi kunne vælge mellem 10 forskellige slags is. Og så var der lige lidt petit fours til kaffen. Efter den menu kunne jeg ikke bevæge mig, og jeg var glad for at der var dans til få rystet det hele lidt rundt i kroppen.
Jeg kan ikke styre mig når det kommer til buffeter. Jeg spiser altid for meget fordi jeg elsker smagen af det lækre mad, så derfor ender jeg altid med mavepine. Det er meget skidt, og selv som 34-årig kan jeg ikke styre mig. Det er ikke godt...

Søndagen slog vi et smut omkring Ringkøbing for at besøge min kusine Brita og hendes dejlige familie. Det var sidste dag for tvillingernes fødselsdagsweekend, så vi kom til rester og pizza til aftensmaden, hvilket var dejligt at afslappende.

Vel ankommet til København uden at være stoppet af vandmasserne fik jeg en sms fra ham jeg deler værksted med, om at vores kommende værksted har fået vand, så det skal jeg ned at se på i morgen...

God nat!

2 kommentarer:

  1. Hold da op, kan du overhovedet rokke med ørerne efter den weekend? ;o)
    Det ser godt nok lækkert ud altsammen :-)

    SvarSlet
  2. Ja, jeg har ligget totalt brak hele dagen...

    SvarSlet